<h2>ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ</h2><p>Λειτουργικότητα - Άνεση - Καλαισθησία</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpirmpas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8479' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ</h2><p>Φρέσκιες ιδέες και χρώματα για τους μικρούς μας φίλους</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpirmpas.4ty.gr/more2.php?l=el&id=8481' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ</h2><p>Επενδύσεις, πέργκολες, κιόσκια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.mpirmpas.4ty.gr/more3.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ
 
 
 
Η επιχείρησή μας ειδικέυεται στην κατασκευή ντουλάπας για οποιοδήποτε είδος δωματίου. Σε εμάς θα βρείτε εντοιχισμένες, συρόμενες, ανοιγόμενες, λειτουργικές και άνετες ντουλάπες σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες αποθήκευσης. Μηχανισμοί, συρτάρια και ράφια τοποθετούνται και προσαρμόζονται στα δεδομένα του εκάστοτε πελάτη. 
 
Δώστε στο χώρο σας τη λειτουργικότερη λύση σε συνδυασμό με έναν εναρμονισμένο συνδυασμό σχεδίου και χρωμάτων για να εξυπηρετηθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό η κατασκευή.